Over onze winkel - BTH Motoren Doetinchem

winkel-doetinchem

Actuele acties en nieuws? Volg ons online!

Onze winkel

In onze winkel vind u een ruim assortiment motorkleding, onderdelen & accessoires voor uw motor.

Uniek assortiment onderdelen & accessoires voor uw motor

In onze winkel hebben een ruim assortiment onderdelen en accessoires voor uw motor. Denk hierbij aan fastmovers kuipruiten knipperlichten koplampen oliën teveel om weer te geven, verder hebben wij een ruim assortiment bobber, customizing, caferacer, onderdelen op voorraad. 

U vindt deze onderdelen in onze winkel, maar kunt deze ook bekijken op onze site onder het kopje onderdelen. Bent u opzoek naar een uniek onderdeel of custom build? Laat het ons weten!

 

Een speciaalzaak voor motorkleding

Wij houden van persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat de klant voor de juiste motorkleding kiest. Denk hierbij aan de protectoren op de juiste plek,materiaal en comfort. Daarom is ons persoonlijk advies zo belangrijk, dit kan een webshop u niet bieden!! dat is ook de reden dat wij geen webshop hebben.

Onze merken zijn: MSC, Ghost, Modeka de enige bij ons in de regio, John doe, Booster, Forma, Hjc en Oxford. Wij nemen ruim de tijd voor onze klanten mocht het gewenste er niet bij hangen kunnen we deze bestellen.

Wij beschikken over paskamers en een koffie corner, en ruime parkeer gelegenheid,  

 


motorkledingdoetinchem

Wij gaan altijd een stap verder in veiligheid

Elk product wordt aandachtig getest op veiligheid, kwaliteit, levensduur, waterdichtheid en comfort. Wij letten op alles zodat u alleen nog maar hoeft te kiezen over welke uitstraling het beste bij u past. Daarbij bieden we deze producten aan voor een outlet prijs. Ervaar het zelf !

Bekijk onze motorkleding website

Kom langs in onze winkel

Kom langs en krijg een compleet vrijblijvende rondleiding in onze winkel met kleding, occassions, onderdelen en accessoires

Heeft u een vraag? neem dan contact met ons op. u kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen, of een email sturen via onze site.

Stuur een email Tel: 0314 - 35 94 93

Meer informatie

Ma:
Gesloten
Di:
Gesloten
Wo:
09:00 - 18:00
Do:
09:00 - 18:00
Vr:
09:00 - 18:00
Za:
09.00 - 16.00

LET OP : In de maand december en januari zijn wij om 17:00 gesloten. Makkelijk bereikbaar voor de hele regio. Op een half uurtje rijden vanaf Arnhem, nog geen twintig minuten vanaf Zevenaar en een kwartiertje vanaf Zelhem.
Copyright BTH Motoren Doetinchem 2019 - 2023   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Design & development by: Timeless Design
Vakantierooster: van 17 december t/m 7 januari 2020.