Custom design - BTH Motoren Doetinchem

custom-design

Actuele acties en nieuws? Volg ons online!

Custom Design: Jouw motor, jouw looks

Design is een groot begrip. Wat wij voor u kunnen betekenen: een replica van uw motor maken - met special parts en compleet ander spuitwerk. Ook hebben wij geregeld BTH Motoren Specials in onze showroom staan, ofwel: foto's die wij u kunnen tonen. Wij geven geen info per mail alleen op afspraak.

BTH Specials

Met meer dan 50 bikes en 30 jaar ervaring

Special Motorbikes

 

Als wij van BTH Motoren beginnen aan een special wordt deze motor eerst tot aan de basis gestript. Vervolgens worden er delen gestraald en opnieuw gespoten. Dan nemen wij het technische gedeelte onderhanden. Dan begint de opbouw met speciale onderdelen en accessoires.

Bobber, café racers, scramblers & customizing

Met meer dan 30 jaar ervaring kennen wij alle ins en outs

kant en klare bobbers

Ook hier word de motor tot aan de basis gestript. Er volgen dan berekeningen voor de versteviging van het frame waar wij het frame gaan inkorten. Onderdelen worden aangepast, denk aan voorspatbord of achterspatbord. Dan komt het stralen van deze delen voor ze naar de Spuiter gaan. Dan begint het technische gedeelte vaak aanpassingen in kabelboom ect. voor de opbouw kan gaan beginnen van de body parts en accessoires. Wij kunnen ook zorgen voor een erkend taxatie rapport voor verzekeringen.

Kant en klare specials

Kant en klare bobbers-customs

Kom langs in onze winkel

Kom langs en krijg een compleet vrijblijvende rondleiding in onze winkel met kleding, occassions, onderdelen en accessoires

Heeft u een vraag? neem dan contact met ons op. u kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen, of een email sturen via onze site.

Stuur een email Tel: 0314 - 35 94 93

Meer informatie

Ma:
Gesloten
Di:
Gesloten
Wo:
09:00 - 18:00
Do:
09:00 - 18:00
Vr:
09:00 - 18:00
Za:
09.00 - 16.00

LET OP : In de maand december om 17:00 gesloten. ******************************************* Makkelijk bereikbaar voor de hele regio. Op een half uurtje rijden vanaf Arnhem, nog geen twintig minuten vanaf Zevenaar en een kwartiertje vanaf Zelhem.
Copyright BTH Motoren Doetinchem 2019 - 2021   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Design & development by: Timeless Design
Vakantierooster: van 17 december t/m 7 januari 2020.