BTH stopt met onderhoud en reparatie - BTH Motoren Doetinchem

Nieuws / Blog

Actuele acties en nieuws? Volg ons online!
Geschreven door "BTH Motoren Doetinchem"

BTH stopt met onderhoud en reparatie

Vanaf 1 oktober 2021 stopt BTH motoren met onderhoud en reparatie. In dit nieuwsbericht leggen we graag de situatie uit.

 

Beste BTH klant,

Door mijn lichamelijke klachten en de heftige periode waarin wij een overval hebben gehad, hebben wij veel nagedacht over hoe we in de toekomst met BTH-motoren verder willen gaan.

Mijn grootste passie is het bouwen van scramblers, caferacers, bobbers, en customizing. lk doe dit al 20 jaar en heb inmiddels al meer dan 50 unieke exemplaren gebouwd.

Met onze winkel hebben wij door de inzet en het enthousiasme van Monique de afgelopen jaren een explosieve groei gemaakt. Ons aanbod in de motorkleding, onderdelen en accessoires is ieder jaar verder uitgebreid.

Het nadenken over de toekomst heeft mij duidelijk gemaakt dat ik keuzes moet maken. lk wil alles wat ik doe met hetzelfde perfectionisme, gedrevenheid en vakmanschap blijven doen zoals jullie van mij gewend zijn. Daarom heb ik besloten om vanaf 1 oktober 2021 te stoppen met onderhoud en reparatie. Dit zodat ik al mijn tijd en energie kan stoppen in de inkoop van de motorkleding en de verkoop van onderdelen en accessoires. Daarnaast zal ik een beperkt aantal uren blijven steken in mijn passie, het bouwen van scramblers, caferacers, bobbers en customizing.

lk wil iedereen die de afgelopen jaren zijn of haar motor bij mij in het onderhoud heeft gehad bedanken voor het vertrouwen. De komende maanden denk ik graag met je mee om hiervoor een vervangende oplossing te vinden.

Alvast bedankt voor het begrip.

Hopelijk tot snel bij BTH-motoren.

Met vriendelijke groet,

Hennie en Monique.

Dit artikel delen

Vindt u dit artikel interessant? Dan kunt u dit artikel ook delen via social media of doorsturen naar een bekende.
Copyright BTH Motoren Doetinchem 2019 - 2022   |  Disclaimer   |  Privacy Statement Design & development by: Timeless Design
Vakantierooster: van 17 december t/m 7 januari 2020.