Winterse service en onderhoud

Voor stallers en doorrijders

Veel motorrijders kiezen ervoor om hun motor aan het einde van het seizoen een kleine of grote onderhoudsbeurt te geven. Doorrijders hebben zo extra zekerheid in het winterse weer en stallers hebben de mogelijkheid om bij de eerste tekenen van lente direct te gaan rijden. Wanneer je kiest voor een grote beurt aan het einde van het jaar is de winterstalling gratis met ophaal service.

Aan het einde van het seizoen heeft je motorfiets heel wat vuil en viezigheid verzameld. Bij BTH Motoren Doetinchem kunnen wij je motor grondig schoonmaken voor de winterstalling. De kosten hiervan zijn € 75,- excl. BTW. Wil je de motorfiets naast een schoonmaakbeurt ook laten poetsen met wax of teflon en een zorgvuldige chroombehandeling laten geven? Ook dat kan bij ons. Wij rekenen hiervoor € 175,- excl. BTW. LET OP: Bovenstaande prijzen gelden niet voor alle modellen. Neem hier contact met ons op voor een prijsopgave.

Winterstalling

Subzero service

Niet iedere motorrijder vindt het prettig om in de winter door te rijden. Maar ook wanneer de motorfiets niet gebruikt wordt vraagt deze enig onderhoud. Daarom stelt BTH Motoren Doetinchem van eind november tot eind februari een verwarmde winterstalling ter beschikking.

Of een accu nu aangesloten of afgekoppeld is, deze loopt altijd langzaam leeg. Tijdens het rijden wordt de accu door de dynamo van de motor weer opgeladen. Accu's van motorfietsen die een langere periode stilstaan worden dus alleen ontladen. De prestaties van een diep ontladen accu lopen sterk terug waardoor de levensduur afneemt. Om dit te voorkomen gebruiken we onderhoudsladers in onze winterstalling. Deze zorgen ervoor dat de accu van je motorfiets in goede conditie blijft. Daarnaast zorgen wij ook voor de juiste bandenspanning tijdens de stalling.

Het is mogelijk de motor te halen en/of terug te brengen - vraag hiernaar voor meer informatie. Neem dan hier contact met ons op.