Werkplaats

Een open ruimte

Rijden op een goed onderhouden motorfiets is rijden met plezier. Maar welke onderhoudswerkzaamheden heeft jouw motor nodig? En wanneer?

Antwoorden op deze en meer vragen krijg je bij een bezoek aan onze werkplaats in Doetinchem. Deze open werkplaats bestaat uit een combinatie van moderne apparatuur en passionele vakmensen. Je kunt hier naast kleine of grote onderhoudsbeurten voor je motor ook terecht voor reparaties en schadeherstel. Wij taxeren de schade, overleggen met verzekeringsexperts en zorgen voor een vakkundige reparatie. Zodat jij weer snel op weg bent. Eventueel met een leenmotor van ons. Kom gerust eens vrijblijvend langs of maak hier alvast een afspraak.

Wij geven -afhankelijk van de onderdelen- tot maximaal zes maanden garantie op reparaties. Dit geldt niet voor slijtbare onderdelen zoals accu's en banden. Informeer bij ons voor meer informatie en vraag naar de voorwaarden.

Overzicht onderhoudsbeurten

Groot & Klein

Niet alle motorrijders zijn hetzelfde. Dit geldt ook voor hun motoren. Maar zoals alle mensen moeten eten en drinken hebben ook alle motoren een soort van basisonderhoud nodig. Op de pagina hiernaast vind je daarom een overzicht van de standaard werkzaamheden die we verrichten bij een kleine
en een grote onderhoudsbeurt.

Bij aanvang van de onderhoudsbeurt maakt één van onze monteurs een korte proefrit met je motor. Op deze manier kan hij eventuele problemen al snel signaleren. Als we tijdens de onderhoudsbeurt op bijzonderheden stuiten nemen we telefonisch contact met je op. Wanneer er een onderdeel aan vervanging toe is bijvoorbeeld. BTH gebruikt in zo'n geval trouwens altijd originele onderdelen.

Het feit dat we aan je motor hebben gesleuteld betekent natuurlijk niet dat we onze handafdrukken achter moeten laten. Wij verwijderen daarom aan het einde van een onderhoudsbeurt weer netjes de vetvlekken van je motorfiets.