Onderhoud

De kunst van het motoronderhoud

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk plezier beleven aan je motor. Het onderhoud laat je dus over aan een expert. Een onderhoudsplan op maat van BTH Motoren Doetinchem zorgt ervoor dat jouw motor precies de service krijgt die hij nodig heeft. Zo weet je bij ons altijd waar je aan toe bent en betaal je nooit teveel. Dat is de kunst van het motoronderhoud.

Hoe het in z'n werk gaat? Heel simpel. Stap op je motor en rijd naar ons bedrijfspand in Doetinchem. Terwijl jij een kopje koffie drinkt bekijkt één van onze monteurs de huidige toestand van je motor. Hij controleert onder andere ketting en tandwielen, banden, remblokken en vloeistoffen. Aan de hand van de resultaten stelt de monteur een aangepast onderhoudsplan voor je op. Gewoon gratis. Want wij vinden dat elke motor het beste onderhoud verdient.

Om lange wachttijden te voorkomen kun je ook telefonisch of per e-mail een afspraak maken.

Banden

Voor banden èn bandenservice

BTH Motoren Doetinchem beschikt over een uitgebreid assortiment motorbanden. Wij zijn dealer van Michelin, Pirelli en Metzeler. Op basis van je rijgedrag kunnen wij je adviseren welk merk en type voor jouw motor het meest geschikt zijn. Bij ons krijg je op een geselecteerd aanbod altijd korting op de bruto adviesprijs.

Naast de verkoop van banden verlenen wij ook een uitstekende bandenservice. Voor het monteren en uitbalanceren van je motorbanden beschikken wij over uitgebreide vakkennis en moderne apparatuur.

Neem hier contact met ons op voor een prijsopgave.